Presentation av vår nya styrelse
September 13, 2023

Presentation av vår nya styrelse

* Ordförande Konrad Åmark - KFUM Kristianstad. "Jag brinner för att... skapa tillfällen för unga att mötas och bara vara sig själva. KFUM för mig är...lekfullhet, samhörighet och meningsfullhet"

* Vice ordförande Ida Berndtsson - KFUM Norrköping. "Mitt engagemang började som badmintontränare i KFUM Norrköping. Sedan dess har engagemanget växt och tagit sig uttryck såväl i olika träningsformer som på läger."

* Kassör Carolin Treschanke Hardell - KFUM Tornugglan Scoutkår. "Jag brinner för se barn och unga utvecklas och att leda dem till att ha kul och lära sig nya häftiga grejer. KFUM för mig är där detta kan ske, en trygg miljö med många möjligheter."

* Matilda Regefalk - KFUM TIP Generation. "KFUM för mig är en plats där jag som ung får min röst hörd. Min passion är att upprätthålla den meningsfulla miljön inom KFUM som ger unga möjligheten att forma positiv förändring i både sina egna liv och samhället i stort."

* Marie Cöster - KFUM Kristianstad. "Jag  tycker att KFUM är viktigt för  barn och ungas delaktighet och i främjandet av hälsa och välbefinnande. Jag brinner för att utbilda  ledare inom KFUM, nätverka och samarbeta i olika projekt."

* Hamed Salama - KFUM Malmö. "Under hela mitt vuxna liv har jag arbetat med människor på olika sätt. Jag brinner för socialt arbete och min filosofi i livet är så som jag vill leva ska jag försöka hjälpa andra att leva på samma sätt. Medveten närvaro är min motto och levnadsstandard, jag påminner mig själv att "det är vad det är" och alla gör sitt utifrån sina förutsättningar. Föreningsanda har varit min inkludering i samhället med allt vad det innebär och vikten av samhörighet gemenskap har jag fått av mitt engagemang i föreningslivet. Nu vill jag ge tillbaka till andra för nå sitt inre välmående som vi alla önskar."

* Jonatan Gebru - KFUM Malmö. "Många års erfarenhet av styrelse arbete inom KFUM."