Nya Hallaskog

KFUM Syd » Projekt » Nya Hallaskog

VÄLKOMNA TILL NYA HALLASKOG

KLICKA HÄR FÖR ATT RÄDDA NYA HALLASKOG!

Tillgänglighetsanpassning av utomhusmiljön

Nu håller vi på att avsluta tillgänglighetsanpassningen av utemiljön på vår fina lägergård. Ny parkering, inklusive 3 st handikappsplatser, ny fin altan mot sjösidan, ny bollplan med hårdgjord yta, ny fin stenläggning runt byggnaderna, nysådd gräsmatta, renoverade stenrösen och mycket mer. Allt detta har förverkligats med hjälp av Leader projekt. Kom hit, njut och upplev hur fint det blivit.

Nu är nybyggnationen och renoveringen av vår fina lägergård klar!

Välkommen att boka in en vistelse på vår unika lägergård med full tillgänglighetsanpassning, belägen mitt i Skåne, omgiven av en fantastisk natur.

Projekt nya Hallaskog

KFUM Syd utvecklar fler verksamheter för barn, unga och personer med olika typer av funktionsnedsättningar.
Ett av dessa projekt är Nya Hallaskog, som ägs av KFUM Malmö.

Den nya fina byggnaden med sov, aktivitets och hygien utrymmen står nu klar och har kunnat förverkligas tack vare bidrag från Allmänna Arvsfonden.

Hallaskog är en underbar lägergård som nyttjats av KFUM medlemmar sedan början av 1900-talet. Lägergården ligger beläget strax utanför Höör vid Dagstorpssjöns strandkant, i mitten av Skåne.

Generationer har besökt och nyttjat gården och dess fantastiska omgivningar i över hundra år. Vår dröm att göra Hallaskog tillgänglig för alla har äntligen realiserats och båda byggnaderna är nu fullt tillgänglighetsanpassade för alla målgrupper.

Följ arbetet på Facebook

Ordinarie pris per dygn är 7.900 kr, men som KFUM förening har ni rabatt och betalar endast 5.900 kr för ett dygn. Det finns totalt plats för 32 st sovande gäster. Full tillgänglighetsanpassning med hiss, dörröppnare och ramper.

Välkomna!

Till Bokning av Hallaskog